Sepette %15 indirim KOD: Gizil15

0530 952 77 88

0530 952 77 88

Kadınlar Günü Hediye Önerileri

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hayatınızda yer alan özel kadınlara, özel hediyeler alabileceğiniz Gizilinci.com ile onları mutlu etmeniz artık çok kolay! Kadınlar gününe özel olarak sizler için seçtiğimiz inci koleksiyonunda birçok farklı model bulabilirsiniz.

Kadınlar Gününe Özel “İnci Koleksiyonu”
Özel günlerde hediye seçimi yapmak oldukça zordur. Birçok seçenek arasında kalır, en sonunda ne alacağınıza bir türlü karar veremeyiz. Gizilinci.com “İnci Koleksiyonu” ile bu karmaşadan kurtulup kadınlar gününe özel en şık hediye modellerine hızlıca ulaşabilirsiniz.

Doğal Güzellik; İnci Kolye Modelleri
İnci kolyeler, kadınların en çok tercih ettiği aksesuar modelleri arasında yer almaktadırlar. Birbirinden farklı tasarımları ile dikkatleri çeken inci kolyeler kadınlar günü hediyeleri için çok şık bir tercih olacaktır.

Her tarza uygun modeller ister günlük yaşantıda ister özel günlerde kullanılabilir. Set kolye modelleri, püskül kolye modelleri, Gizil kolye modelleri kategorilerimiz ile her tarza ve her yaşa uygun birçok inci kolye modelini sizler için tasarladık.
14 Ayar Tektaş Kolye, 14K Dorika Tek Sıra Zincir, 14K Ay İnci Kolye ve daha birçok modelin yer aldığı koleksiyonumuza hemen göz atın. Hediye almak istediğiniz kişinin tarzına göre seçebileceğiniz tasarımları görmek için hemen tıklayın.

Parmağınızdaki Zarafet; İnci Yüzük Modelleri
Görünümüne önem veren kadınların en çok dikkat ettiği ayrıntılardan birisi olan yüzükler, zarif bir görünüm için vazgeçilmez aksesuarlardandır. Gizilinci.com’da bulabileceğiniz zarif yüzük modelleri, her kadının beğenerek kullanacağı tasarımlardır. 14 Ayar Halka Yüzük, Perlas Kalp Yüzük, Mineli Perlas Yüzük, Tektaş İnci Yüzük ve dah abirçok farklı modeli Gizilinci.com’da bulabilirsiniz.
Kadınlar günü özel hediye seçeneklerinde tercih edebileceğiniz birçok farklı yüzük modelini incelemek için hemen tıklayın.

Şık Kombinlerin Vazgeçilmezi; İnci Küpeler
İnci küpe modelleri, dilerseniz diğer aksesuarla birlikte dilerseniz tek başına kullanılabilecek şık detaylar arasındadır. Kadınların daha çok saç kullanım modellerine göre tercih ettiği küpeler, hem minimal hem de sallantılı olarak tasarlanmaktadır.
Şıklığın tamamlayıcısı olan inci küpe modellerimizi, inci kolyeler ile set halinde de tercih edebilirsiniz. 14 Ayar Kalp Sallantılı Küpe, 14 Ayar Star Küpe, 14K Beyaz İnci Küpe, 14K Çift Taraflı Küpe ve daha birçok seçenek Gizilinci.com’da!

Kadınlar günü hediyeleri için seçtiğimiz inci küpe modellerine göz atmak için hemen tıklayın.

Moda Bileğinizde! İnci Bileklik Modelleri

İnci bileklik modelleri, moda sektöründeki yerini hiç bir zaman kaybetmeyen aksesuarlardandır. Zarif görünümleri ve kullanımlarının kolaylığı ile tercih edilen modeller aynı zamanda şık bir kadınlar günü hediyesi için de doğru tercih olacaktır.

Uzun yıllarda oluşması ile değerini yükselten inciler ile tasarlanan inci bileklik modelleri 14 ayar altın kullanılarak el işçiliği ile tasarlanmıştır.

Tarzınızın vazgeçilmezi olan inci bileklik modellerini incelemek için hemen tıklayın!