Sepette %15 indirim KOD: Gizil15

0530 952 77 88

0530 952 77 88

İncinin Bakımı

İnci Mücevherinizi Gizilinci.com dan satın alın, istediğiniz zaman bakımını yaptırın. Gizilinci.com size eşsiz bakım hizmeti sunmaktadır. Tabi bundan önce size İnci mücevherleriniz için yapmanız gereken bakım koşullarını belirtmek isteriz.

İncinin Bakımı ve Saklanması

1 – Kozmetik maddeler, saç, spreyi ve parfüm kullanırken incilerinizi çıkarmanız, bu ürünleri kullandıktan birkaç dakika sonra takmanızı önermektedir.

2 – İncilerin uzun süre kasalarda veya kapalı yerlerde saklanması, kuruyup matlaşmalarına neden olur. O yüzden sık sık takmak ve düzenli bakım, incilerin hava alarak kendilerini yenilemelerini sağlar.

3 – İncileri saklamak için en uygunu yumuşak kadife keselerdir. İnci kullanıldıktan sonra yumuşak bir bezle silinmelidir.

4 – İnci ve incili altın takı alırken mutlaka firma patentini ve hangi firmanın olduğunu mutlaka kontrol ediniz. Gizil İnci olarak bizler kendi ürünlerimizde kalite ve ayar garantisi vermekteyiz.

Gizil İnci Tavsiyesi

1– Birçok alıcı seçimlerini incinin boyutları üzerinde yoğunlaştırmaktadır. Fakat bizim kanımızca incinin kalitesi seçimde daha önde olmalıdır.

2– Parlaklık inciye renk, boyut ve şekilde daha önemli bir saygınlık verir. Genelde incinin parlaklığı onun kaplamasıyla ilgilidir.

3– İnci ve incili mücevher takı alırken mutlaka firma patentini ve hangi firmanın olduğunu mutlaka kontrol ediniz. Markasız ve patentsiz ürünlerde kalite ve ayar düşüklüğü ile karşılaşabilirsiniz. Taklit modelleri almaktan kaçınınız. Gizil İnci & Kuyumculuk olarak bizler kendi ürünlerimizde kalite ve ayar garantisi vermekteyiz.